Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
Weremczuk MAXIMUS  betakarító gép
Termék adatai

Weremczuk MAXIMUS betakarító gép

Cikkszám: Weremczuk MAXIMUS betakarító gép
Önjáró gyökérzöldség betakarító
A WEREMCZUK önjáró, kétsoros gyökérzöldségbetakarítója, a MAXIMUS nagy zöldségtermő területekre alkalmas (többek között: sárgarépa, petrezselyem, zeller, cékla, paszternák).
A hangszigetelt és légkondicionált kabin alkalmazása garantálja a legkényelmesebb munkakörülményeket. A betakarítógép környezetbarát és gazdaságos PERKINS motorral is fel van szerelve.
A műszaki megoldások és a kezelő kényelmes munkakörnyezete lehetővé teszi a gép gyakorlatilag állásidő nélküli működését. A kabin fűtés-, szellőző- és légkondicionáló rendszerrel ellátott. A fényes LED-es munkalámpák lehetővé teszik az éjszakai munkát. Ezen kívül a biztonság kedvéért a kombájn irányjelző lámpákkal és tolatólámpákkal van felszerelve, míg a fő lencselámpák javítják a látási körülményeket a szántóföldek közötti átkeléskor.
 
A MAXIMUS sárgarépa-betakarítógép egy intuitív és ergonomikus vezérlőrendszerrel van felszerelve . Minden munkaegység hidraulikus hajtású. A felső emelőegységek egymástól függetlenül vezérelhetők, egyenletes beállítással.
 
TÖKÉLETES TERMÉSMINŐSÉG
Az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően a zöldségeket közel 100%-os pontossággal szedi fel. Alaposan megtisztítja a talajtól és a mellette közlekedő utánfutóra szállítja. A levelek eltávolításának pontos mechanizmusa hatékony és biztonságos a gyökerek számára.

MŰSZAKI ADATOK
Sorok száma: min. 2
Pontosság: 98%
Teljesítmény: min. 0,15 ha/h
Munkavégzési sebesség: 0 - 6 km/h
A szállítószalag emelési magassága: 3,85 m
Motor: dízel 240 LE PERKINS/DEUTZ
Gyártó: WEREMCZUK
Kategória: önjáró zöldségkombájn
Ehhez a termékhez nincs kép galéria
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!