Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
Vontatott dobos kasza
Vontatott dobos kasza
Vontatott dobos kasza
Vontatott dobos kasza
Vontatott dobos kasza
Vontatott dobos kasza
Termék adatai

Vontatott dobos kasza

Cikkszám: Vontatott dobos kasza
VONTATOTT DOB SOROZATÚ FŰNYÍRÓK: A HIDRAULIKAI RENDSZER MINDEN VEZÉRLÉSE
Modellek:
TRT240 - TRT280 - TRT300
TRT240GM - TRT280GM - TRT300GM

A nagy terepen is használható vontatott dobos kaszák rendkívül előnyösek, mivel nem igényelnek nagy teljesítményű traktorokat (59 KW/80 LE elegendő). A széles és nagy gumiabroncsok tökéletes stabilitást és magas emelést garantálnak, miközben a pálya gyepét továbbra is jó állapotban tartják. Döntse el, hogy a TRT240, TRT270 és TRT300 modellek közül melyik a megfelelő az Ön számára. A TRT240GM, TRT270GM és TRT300GM változatokban a különböző modellek gumihengeres kondicionálóval vannak felszerelve, ami csökkenti a szárítási és szénázási időt.

A vontatott kaszák új modelljéből az összes olyan rugót megszüntettük, amely állandóan kézi beállítást igényel. Az optimális talajnyomást minden munkakörülmény között egy hidraulikus vezérlőegységgel vezérelt nitrogénakkumulátor biztosítja.
A vontatott fűnyírókat olyan gazdálkodók vagy vállalkozók professzionális használatra tervezték, akik közepesen nagy felületeken dolgoznak, és hosszú ideig jelentős mennyiségű munkát kell végezniük. Az oldalsó vonórúd lehetővé teszi a fűnyíró egyszerű vontatását, csökkentve a szükséges teljesítményt és az üzemanyag-fogyasztást. Egyszerű, de funkcionális kialakításunk garantálja a szilárdságot és az alacsonyabb karbantartási költségeket.

Kiegyensúlyozó forgatható dobozzal: a forgatható tartóra szerelt doboz lehetővé teszi, hogy minden manővert rendkívüli könnyedséggel és biztonsággal hajtson végre még nagyon szűk ívek esetén is.
Modell: TRT240 - TRT280 - TRT300 / TRT240GM - TRT280GM - TRT300GM
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!