Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
Gomselmash GS3219
Gomselmash GS3219
Gomselmash GS3219
Gomselmash GS3219
Gomselmash GS3219
Gomselmash GS3219
Gomselmash GS3219
Gomselmash GS3219
Termék adatai

Gomselmash GS3219

Cikkszám: Gomselmash GS3219
A jóváhagyott kétdobos cséplőrendszer a gabonatömeg felgyorsításával a cséplődob betáplálása előtt bemutatja előnyeit a GOMSELMASH GS3219 modellben. A tömeg karcolása a gyorsítódob lapátjaival szabályossá és állandóvá teszi az áramlást. A nagy sebességgel együtt nem csak a gyors és gondos cséplést, hanem a következő folyamatok nagy hatékonyságát is biztosítja.

A GOMSELMASH GS3219 kombájn megmaradt gabonaleválasztó rendszerét két egymás felé forgó rotor képviseli. A forgó szalmaleválasztók garantálják a tömeg gyors mozgását a rotorok és a konkáv között. A nagy centrifugális erő biztosítja a gabona gyors leválasztását, ami jelentősen javítja a kombájn termelékenységét.

 habverő a masszát két áramlásra osztja, és a szalmaleválasztó mindkét rotorjára továbbítja – ez garantálja a hatékony leválasztást. A homorúkkal „lefedett” rotorok fordított irányban forognak. A gabonatáblától a rázódeszkáig, és csak utána a tisztító kaszkádokig. A szemcsetömegnek ez a rotorról a rázóba való áthaladása csökkenti a tisztítórendszerre nehezedő nyomást, és segít elkerülni az eltömődéseket.
Az eredeti konstrukciós döntések és a kombájn munkarendszereinek elrendezése maximális eredményt biztosít az ésszerű energiafogyasztás mellett, ami garantálja az alacsony gabonatermelési költségeket.
A fedélzeti számítógépre épülő információ-vezérlő rendszer a funkciók széles skáláját tartalmazza: automatikus vezérlés, diagnosztika, észlelés, figyelmeztetés és értesítés a rendellenes működésről. A rendszer biztosítja a munkaelemek beállítását és finomhangolását a különféle növényekhez és a betakarítási feltételekhez.
A tágas, tökéletes kilátást nyújtó fülke mindennel fel van szerelve, ami a kombájnkezelő kényelmes munkájához szükséges. Erőteljes elektromos világítási rendszer garantálja a kiváló megfigyelhetőséget éjszakai munka közben.


Gyártó: Gomselmash
Munkaszélesség: 760 mm
Motor: Mercedes
Kategória: Kombájn
Rendfelszedési szélesség: 3400 mm
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!