Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
CFT/300
Termék adatai

CFT/300

Cikkszám: ctf300
A traktor elejére szerelt CFT 300 Orizzonti fix oszlopos kétpengéjű metszőgép függőleges kétkéses kaszálórúddal és egy felső kétkéses kaszálórúddal van felszerelve. 


Ez a gépmodell kiváló megoldás közepes és nagy méretű, főleg lapos szőlőültetvényekhez, köszönhetően a két kaszarudat megtámasztó masszív, rögzített oszlopnak.


A CFT 300 számos különlegessége kiemelésre kerül, például a felső "feltöltő" sávban, ahol egy ütésgátló rendszer található, amelyet egy adott rugó garantál, amely lehetővé teszi a kasza leesését, amikor akadályba ütközik a munka során. vágási munkák, valamint ezek megdöntése 0 és 90° között cementoszlopok vagy hasonlók közelében történő használatra. 


A függőleges fűnyírórúdba gázelnyelő van beépítve, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson a metszendő területen esetlegesen előforduló ütésekkel és benyomódásokkal szemben.


A CFT 300 Orizzonti metszőgépre alapfelszereltségként felszerelt 4 funkciós hidraulikus rendszer lehetővé teszi a szerkezet és a két rúd minden mozgását, ami a lombozat megfelelő kezeléséhez szükséges. 


A hidraulikus rendszer kérésre cserélhető egy hatékony, 4 funkciós elektrohidraulikus rendszerre, amelyet egy joystick-manipulátor kezel, amely lehetővé teszi a gép által megtett összes mozgás gyors végrehajtását.

Az elektrohidraulikus megoldás kötelezővé válik, ha traktorfülkével dolgozik. 

180 bar teljesítményt igénylő gépek 20 liter/perc olajjal; 40 LE/25kw-os traktorokkal kompatibilis.
Gyártó: Orizzonti
Pengék: 4 db
Kategória: Metszőgép
Tömeg: 280 kg
Max. ágvastagság: 40-50 mm
Ehhez a termékhez nincs kép galéria
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!