Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
Agro-Masz SN300 vetőgép
Agro-Masz SN300 vetőgép
Agro-Masz SN300 vetőgép
Agro-Masz SN300 vetőgép
Agro-Masz SN300 vetőgép
Termék adatai

Agro-Masz SN300 vetőgép

Cikkszám: Agro-Masz SN300 vetőgép
Vetőgép

Felszerelés:
A – Alapfelszerelés:

  • Egytárcsás (standard), egytárcsás gumitisztítóval vagy dupla tárcsás, mélységtartó kerekekkel ellátott csoroszlyák
  • Űrtartalom 700 L
  • Központi nyomászsabályozás
  • Rakodóplatform
  • Osztott vetőelemek
  • Világítás
  • Vetőmagválasztó

Kultivátorok a vetőgéphez:

C – Választható felszerelés:
  • Mechanikus művelőút elzáró rendszer
  • Elektromos ( AM+ meghajtó, egyszerűsített)
  • Technológiai pályák elektromos vezérlője (ki/be)
  • Simító (ANU30-hoz)
  • Hátsó nyomjelzők ( csak elektromos vagy fedélzeti számítógépes vezérlésűhöz)
  • Tartályvilágítás
  • Tartóállvány
  • Vetőmag szintjelző érzékelővel
Műszaki adatok:
Modell Szélesség
(m)
Súly
(kg)
Fogak száma
(db)
Lemezek száma 
(db)
Kések száma
(db)
Teljesítményigény
(LE)
Teljesítmény
(ha/óra)
SN300 + ANU30 3 1700 20 - - 100 - 150 2.7
SN300 + ANT30 3 2150 - 24 - 130 - 180 2.7
SN300 + ANA30 3 2060 - - 24 100 - 210 2.7
 

Termék leírás:
 

MEGBÍZHATÓ CSATLAKOZÁS

A felülre szerelhető vetőgép különböző típusú aggregátumokkal való kombinációja lehetővé teszi a magágykombináció tökéletes kiválasztását minden talajtípushoz. Válasszon egy készletet, amely tökéletesen illeszkedik a gazdaságához. A vetőgépet köztesnövények vetésére is használhatja.

Ezt a kompakt magágykombinációt nagyon jó súlyeloszlás jellemzi. A technológusok és a tervezők nagy figyelmet szenteltek egy megfelelően könnyű, kompakt szerkezetű, a traktorhoz lehető legközelebb eső tömegközéppontú készlet kialakításának. A kidolgozott szerkezet lehetővé teszi a kultivátor- és vetőkészlet viszonylag kis teljesítményű traktorokkal történő összevonását.
AKTÍV BORONA AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRT

A fogrendszer speciálisan kialakított (a következő fogakkal rendelkező rotorok egymáshoz viszonyított munkaszöge) optimális kiindulási pozíciót ad a felhasználónak, ami viszont a talajcsomók tökéletes lebontását eredményezheti. A fogak közötti rés csendes, eltömődés nélküli munkát garantál. A fogat hajtó fogaskerekeket képező és a csapágyakat pozícionáló fogaskerekek rendszere nagyon precíz. Hosszú élettartamát a kazettás tömítőrendszer garantálja. Alapfelszereltségként az aktív borona rugós fogantyúkra szerelt oldalvédővel rendelkezik. A rácsok korlátozzák a talaj dobásának sugarát, így megakadályozzák a gerincek kialakulását az átjárók találkozásánál.
TELJES FELÜGYELET

A fokozatmentes sebességváltó - a vetőgép szíve - egy irányított tengelykapcsolós bütykös rendszeren alapul. A beállításokat egy nagy, skála alapján végezzük a műtrágyatáblázat kijelzőjén. A hajtóművek szívében működő kiváló minőségű alkatrészek hosszú élettartamot és nagy pontosságú gabonaadagolást biztosítanak.
 
EGYENLETES LEFEDÉS

A munkaszög és a talajnyomás egyszerű mechanikus beállításával rendelkező rugós borona nagy mennyiségű szalma mellett is alkalmas a talajra. Az L-alakú rugós kapák tökéletesen lefedik a gerinceket és kiegyenlítik a tábla felületét.

 

Választható felszerelés:
 
MECHANIKUS MŰVELŐÚT ELZÁRÓ RENDSZER:

Mechanikus művelőút elzáró rendszer
A vetőgép felszerelhető technológiai utak kialakítására szolgáló rendszerrel. A kezelő dönti el, hogyan akarja vezérelni ezt a rendszert, választhat a mechanikus kapcsoló, az elektromos vezérlő és a számítógép között.
 

ELEKTROMOS (AM + MEGHAJTÓ, EGYSZERŰSÍTETT)

Az AM-PLUS vezérlő egy automatikus útvezérlő vetőgépek számára, amelyek elektromosan vezérelt mechanizmusokat használnak technológiai utak létrehozására, beleértve a kikelés előtti útvonalakat is. A technológiai utak a permetezőgéppel vagy műtrágyaszóróval végzett későbbi munkák igényeihez készülnek. Az utak számlálása automatikusan, szenzor segítségével történik.

Könnyen leolvasható nagy kijelző automatikus fényerő-beállítással és háttérvilágítású billentyűzettel kényelmes munkát tesz lehetővé minden fényviszonyok között.
SZÁMÍTÓGÉP
A számítógéppel felszerelt gép a lehető legszélesebb körű lehetőséget nyújtja a kezelőnek, a vele integrált szenzorrendszer pedig további információkat küld a jelen pillanatban a vetési paraméterekről - többek között figyelmezteti a kezelőt a vetődobozban lévő alacsony gabonaszintre. .
 
TECHNOLÓGIAI PÁLYÁK ELEKTROMOS VEZÉRLŐJE
A mechanikus vezérlőn és a számítógépen kívül a vetőgépet a művelőutakhoz dedikált elektromos vezérlővel is fel lehet szerelni.
SIMÍTÓ (ANU30)

A fogakkal ellátott aggregátumokra szerelt vetőgépek felhasználóinak lehetőségük van gépük felszereltségének bővítésére az aggregát keretére szerelt fogazott húzóval. A kiegyenlítő deszka az első munkaszakaszként működik, kiegyenlíti a tábla megművelt sávjának felületét, kiegyenlíti a nem kívánatos egyenetlenségeket, például a szántás során keletkező földdudorokat. A rendszer túlterhelés ellen védett, állítható szorítóerővel és munkamélységgel rendelkezik.
HÁTSÓ NYOMJELZŐK (ELEKTROMOS VAGY FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉPES VEZÉRLÉSHEZ)

A megjelenés előtti nyomjelzők elrendezése. A kezelő kényelmesen vezérli a nyomjelzők munkáját a traktor vezetőfülkéjéből egy elektromos kapcsoló vagy egy számítógép segítségével. Mindkét marker állítható szorítóerővel rendelkezik, és változó távolságban működhet.
LED-VILÁGÍTÁS A VETŐMAGTARTÁLYBAN
A vetőmagtartály megvilágítása
TARTÓÁLLVÁNY KÉSZLET
Két tartóból álló készlet
TÖBBSZORÍTÁSÚ VETŐMAGSZINT ÉRZÉKELŐ
Lehetőség művelőutakhoz számítógéppel
Gyártó: Agro-Masz
Modell: SN300 + ANU30 - SN300 + ANT30 - SN300 + ANA30
Szélesség: 3 000 mm
Tömeg: 1 700 - 2 150 kg
Területteljesítmény: 2.7 Ha/óra
Teljesítményigény: 100 - 210 LE
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!