Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
Agro-Masz POP Eke
Agro-Masz POP Eke
Agro-Masz POP Eke
Agro-Masz POP Eke
Termék adatai

Agro-Masz POP Eke

Cikkszám: Agro-Masz POP Eke
Váltóeke

A - Alapfelszereltség:

  • minden munkaelem edzett bóracélból készül
  • hegesztett vagy öntött forgótányér
  • teli, áttört vagy XL-es vágólapok
  • hézag a keret alatt 76 cm
  • keret-profil: 140 x 140 mm
  • 18"-os pengék alapfelszereltségként vésővel
  • barázdaszélesség: 35, 40, 45, 50 cm
  • állítható vonógerenda
  • beállító működtető (100 cm-es testtávolságú változatokhoz)
  • testtávolság 85 cm vagy 100 cm

B1 - kötelező felszerelés (PO85):

  • I. VÁLTOZAT (forgóhenger)
  • VARIANT II (forgóhenger + beállító henger)
  • VARIANT III (forgóhenger memóriával + beállító henger)

    B1 - kötelező felszerelés (PO100):

    • I. VÁLTOZAT (forgóhenger)
    • VARIANT II (forgóhenger memóriával)

        B2 - kötelező felszerelés:

        • kerék mechanizmus: hátsó másolás és szállítás 10.0 / 80 R12
        • kerék mechanizmus: hátsó másolás és szállítás 26x12,00-12
        • kerék mechanizmus: oldalmélység és szállítás 10,0 / 80 R12
        • kerék mechanizmus: oldalmásolás és szállítás 26x12,00-12
        • kerék mechanizmus: oldalsó burkolat dupla kerékkel
        • kerékmechanizmus: hátsó megtámasztás és szállítás lengéscsillapítással 10.0 / 80 R12
        • kerék mechanizmus: hátsó másolás és szállítás lengéscsillapítóval 26x12,00-12

          C - opciók:

          • vágás
          • hosszabbító rudak
          • vágó kések
          • talajművelő görgőkar
          • kiterjesztés előtti testek

          Modellszélesség (m)Súly (kg) *Teljesítmény (KM)Testek száma (db)Termelékenység (ha/h)Maximális munkamélység (cm)
          PO3 1,05 - 1,50 1050 80-115 3 0,8 - 1,3 harminc
          PO4 1,40 - 2,00 1300 115-140 4 vagy 3 + 1 1,0 - 1,7 harminc
          PO5 1,75 - 2,50 1550 130-180 5 vagy 4 + 1 1,2 - 2,0 harminc

          * A megadott tömeg hozzávetőleges, és a felszereltségtől és konfigurációtól függően eltérhet a ténylegestől.






          FELÉPÍTÉS – NAGY SZILÁRDSÁG ALACSONY TÖMEGVEL

          Megbízhatóság és könnyű használat szilárd szerkezetbe zárva. Ekéink egyesítik ezeket a tulajdonságokat, és biztosan megfelelnek az Ön igényeinek. A keret alatti megfelelő 76 cm-es hézag és a testek távolsága (opcionálisan 85 cm vagy 100 cm) garantálja, hogy még nagy mennyiségű növényi maradványt és köztes növényt is elfedjen.
          A kiváló minőségű acél használata nagyon tartós szerkezetet tett lehetővé, a gép legkisebb össztömegével az osztályában. A váz (profil 140x140 mm) acélból készült, megnövelt paraméterekkel, termikusan javítva, biztosítja, hogy az eke nehéz körülmények között is bírja.
          Tapasztalataink, elégedett vásárlóink ​​véleménye és folyamatos teszteléseink lehetővé teszik számunkra, hogy olyan új megoldásokat alkossunk, amelyek a forgóekék következő generációját eredményezik.






          FORGÓ - SZÁNTÁS MEGÁLLÁS NÉLKÜL - KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

          Csak egy irány van: a termelési költségek csökkentése. Az Ön által választott növénytermesztés jövője biztonságos a robusztus, hatékony és olcsó gépekkel. A PO ekék sorozata garantálja a költségek gyors megtérülését, lehetővé téve, hogy a terményekre összpontosítson. A forgóeke koncepciója illeszkedik a hatékony és gyors szántás gondolatához, szükségtelen állásidő nélkül. A szántás az első agrotechnikai művelet. Ez az út kezdete. Csak tapasztalt partnerrel induljon útnak. Hajrá velünk. Az AGRO-MASZ tervezői a forgóekék koncepciójának kialakítása során a legmodernebb műszaki megoldások alkalmazására helyezték a hangsúlyt, mint például a termikusan javított váz és a csavarkötéseken alapuló konstrukció a gép élettartamának meghosszabbítása érdekében. Hosszú ideig garantálja a megbízhatóságot.






          HATÉKONY, GAZDASÁGOS ...

          A könnyű konstrukció alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást, ezáltal alacsony indítási költségeket jelent. A működő alkatrészek hosszú élettartamával együtt alacsony üzemeltetési költségeket jelent. Az AGRO-MASZ ekéi gyártása során fejlett acélfeldolgozási technológiákat alkalmaz a munkadarabok optimális szilárdságának elérése érdekében. Szemnek láthatatlan, a különbség minden terepen végzett munkaóránál érezhető.





          VÁLTOZÓ FELTÉTELEK – VÁLTOZTATÓ SZÉLESSÉG

          Az eke teljesítménye és a traktor égési szintje nagymértékben függ az eke munkaszélességétől. Ekéinkben a szántás szélessége egyszerűen változtatható az állítócsavar helyzetének változtatásával, amely meghatározza az egyes barázdák munkaszélességét. Az eke munkaszélességét a traktor teljesítményéhez és típusához igazíthatja felesleges erőfeszítés nélkül. Az egyes karosszériák munkaszélességének négyfokozatú fokozatos állítási skálája 35, 40, 45, 50 cm értékekkel nagyszerű lehetőségeket kínál.
          A szélesség csökkentését a változó talajviszonyok előírhatják. A szélességet is maximálisra növelheti, ha sekély szántást szeretne végezni. A traktor teljesítménye és paraméterei nagyon változó körülmények között is teljes mértékben kihasználhatók.









          EGYENLETES SZÁNTÁS - KERESZT BEÁLLÍTÁS

          Az eke dőlésszöge minden oldalon külön-külön beállítható. A bal és jobb oldali test egyenletes működésének garanciája a gépfejen elhelyezett egyszerű csavarrendszer. A bal és jobb oldali test kialakított munkahelyzetét (szögét) a csuklópántok rögzítésével blokkoljuk.









          HÁM GERENDAFEJ A

          második generációs forgóekék új fejkialakítása megfelel a növekvő igényeknek. Az eke megbirkózik a nehéz körülményekkel az új típusú traktorokkal. Az évekig tartó karbantartásmentes működést a megnövelt átmérőjű, szabadalmaztatott technológiával készült, ikertűs csapágyrendszerre szerelt orsó biztosítja. A torony mögött található forgóhenger felelős az eke egyenletes forgásáért. A könnyű konstrukciónak és a gép súlypontjának optimális átvitelének köszönhetően a forgatás nagyon gyorsan, a készlet stabilitásának megzavarása nélkül történik.
          Kiválaszthat egy II-es vagy III-as kategóriájú vonórudat, hogy a legjobban illeszkedjen traktorához. Ezenkívül az eke súlypontjának a traktor felé történő optimális eltolása érdekében a gerenda a négy pozíció valamelyikében rögzíthető.










          CSAK TÖKÉLETES MINŐSÉGŰ SZÁNTÁS - TESTEK ÉS BETÉT MINDEN TALAJHOZ

          15-35 cm mélyszántásra tervezve, 35-50 cm munkaszélesség barázdánként. Testünk akár 10 km/h-s sebességnél is jól teljesít. Az egyes testek munkája egyenletes barázdaélek hatását adja az egyes barázdák teljes megfordításával, még nagy mennyiségű szerves maradék esetén is. Ez nagyrészt a hengeres csavaros díszléceknek köszönhető, amelyek csekély ellenállást biztosítanak, ráadásul jelentősen csökkentik az üzemanyag-fogyasztást.
          A testek tökéletesek a nagyobb talajrögök összezúzására is.
          Az egyes karosszériákra szerelt kaszagerendek alapfelszereltségként jól működnek nagy mennyiségű növényi maradványt tartalmazó talajon, nem csökkentik a testek közötti hézagot, mint a szkimmerek használata esetén, és így nem okozzák a tömítőanyag eltömődésének veszélyét. gép.
          Biztosan értékelni fogja a formalap egyszerű csavaros beállítását és az egész karosszéria ütési szögét, különösen, ha az alacsony üzemanyag-fogyasztást a hatékony munkavégzés meghatározó tényezőjének tekinti.











          KÖVEK ELLENI VÉDELEM A

          félautomata védelem a mai napig hiányzó láncszem kínálatunkban. Tökéletes kompromisszum a nyíró- és rugóvédelem között. Minden talajtípushoz, nem köves vagy enyhén köves területeken.












          INTELLIGENS LINEARÍTÁS ÉS AZ ELSŐ KÉPERNYŐSZÉLESSÉG BEÁLLÍTÁSA Szabályozáskor

          egy elvet követünk: az egyszerűséget. Csak az egyszerű ekeparaméter-beállító rendszerek teszik lehetővé, hogy a munkára koncentrálhasson, nem pedig a gép viselkedésének szabályozására. Az első barázda beállításának és szélességének beállítása (paralelogramma rendszerben) forgócsavarokkal történik. Könnyen megkapjuk a tolóerő optimális pontját. Ha azonban a legmagasabb szintű üzemi komfortra fókuszál, választhat egy hidraulikus beállítású ekét, amelyben az aktuátor egy szekvenciális szeleppel van felszerelve, amely emellett támogatja az esztergálási folyamatot, a gép szűkítését és a másolt eke beállítás átvitelét. balról jobbra testek és fordítva.
          Koncepciónk szerint így néz ki az egyszerű szabályozás.












          Sok, túl kevés A

          PO sorozat 3, 4 és 5 barázdás változatban kapható ekéi az optimális ajánlatot jelentik a kis- és közepes gazdaságok számára. A keret alatti 76 cm-es hézag és a 85 cm-es vagy 100 cm-es testtávolság képet ad a gép nagyszerű lehetőségeiről. Egy ilyen ekével még a sok betakarítási maradékot tartalmazó táblák sem ijesztenek meg.











          BIZTONSÁGOS KEZELÉS - STABILIS ÉS ERŐKIÁLLÍTÁS NÉLKÜL

          Miért kell aggódnia az eke stabilitása miatt közúti szállítás közben, és ki kell számolnia a traktor első tengelyének súlyát? Ne habozzon, göröngyös utakon vagy egyenletes felületen fog-e a mezőre vezetni. Válassza ekénket! A kínálatunkban szereplő összes forgóeke az utolsó karosszéria mögé szerelt másoló- és szállítókerékkel van felszerelve. A félig forgó helyzetben elhelyezett eke közúton vezetve szilárdan felfekszik a kerékre, ami lehetővé teszi a gép biztonságos vezetését a mezőgazdasági vontató számára megengedett szállítási sebesség mellett. Az ekefej ergonomikus szállítási biztosítékkal van felszerelve, amely stabil ekevezetést garantál a traktor mögött.
          Az eke utolsó munkarésze mögé szerelt erős gumikerék stabilizálja a gép működését és megbízhatóan tartja a beállított munkamélységet az acélkockákkal állítható beállító skálán korlátozottan.












          MINDEN FELTÉTELEKHEZ RENDELKEZŐ BERENDEZÉS – KIHÍVÁSRA KÉSZEN Az

          acél megfelelően megválasztott jellemzői, amelyekből az ekevasok készülnek, lehetővé teszik a munka során fellépő feszültségek elnyelését. Ez a tulajdonság a megfelelő kopásállósággal párosulva tökéletesen elvégzi ekevasainkat.
          Az ekevasokra kétoldalas vésők vannak felszerelve. Speciális hőkezelésnek vetik alá, ami meghosszabbítja élettartamukat. A véső egyik oldalának elhasználódása után 180°-kal elfordítható, teljes elhasználódása után új - ugyanolyan hatékony és olcsó AGRO-MASZ vésőkre cserélhető. A vésők minden szántási körülmény között hatékonyan javítják a munka minőségét.








          Gyártó: Agro-Masz
          Kategória: Váltvaforgató eke
          Modell: PO3 - PO4 - PO5
          Szélesség: 1 005 - 2 500 mm
          Tömeg: 1 050 - 1 550 kg
          Teljesítményigény: 80 - 180 LE
          Területteljesítmény: 0.8 - 2.0 Ha/óra
          Maximális munkamélység: 30 cm
          Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
          Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

          Ne maradjon le semmiről!

          Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!