Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
4 dobos, hidraulikus emelésű kasza
4 dobos, hidraulikus emelésű kasza
4 dobos, hidraulikus emelésű kasza
4 dobos, hidraulikus emelésű kasza
4 dobos, hidraulikus emelésű kasza
4 dobos, hidraulikus emelésű kasza
Termék adatai

4 dobos, hidraulikus emelésű kasza

Cikkszám: 4 dobos, hidraulikus emelésű kasza
4 DOBOS FŰNYÍRÓ: A LEGJOBB MÓDJA A BETAKARÍTÁSI IDŐK OPTIMALIZÁLÁSÁNAK
Modellek:
F220 - F240
F220GM - F240GM

Teljesítményüknek köszönhetően az oldaldobos kaszák optimalizálják a takarmány betakarítási idejét a termelékenység javára. Az F220 és F240 modellek lehetőséget adnak a legmegfelelőbb munkaeszköz kiválasztására, a terület nagyságának és az egyéni igényeknek megfelelően. Ha csökkenteni kell a szárítási és szénázási időt, a gumihenger-kondicionálóval felszerelt F220GM és F240GM modellek az optimális és leghatékonyabb választások.

A hidraulikus berendezés segítségével a kasza függőlegesen 90°-ban felemelkedik, így nagy menetstabilitást és biztonságot ér el szállítás közben, mivel a kasza a traktor méreteihez illeszkedik. A kettős oszcilláló mozgással és a kiegyenlítő rugós központi tartozék összehangolt munkája lehetővé teszi, hogy a kasza alkalmazkodjon a talajhoz és tehermentesítse a traktort.

A kondicionáló munkafolyamata a kaszált anyag préseléséből és repesztéséből áll: ez az eljárás megnyitja a szár külső viaszos rétegét, és kiengedi a felesleges vizet, felgyorsítva a száradást. A betakarítás konzisztenciája és minden táplálkozási alapelve azonban változatlan marad. A négydobos kaszák sorozatában a spirális gumihengeres (Chevron típusú) szársértőt egy központi leválasztó jellemzi, amely precíz formát ad a rendnek és szabályozza a takarmány áramlását.

Az oldalsó elem hidraulikus dugattyúkkal történő emelésének technológiája kis méreteket tesz lehetővé a szállítás során. Összecsukáskor a fűnyíró automatikusan a traktor közepe felé mozdul körülbelül 30 cm-rel, hogy ne nyúljon ki oldalirányban.
Modell: F220 - F240 / F220GM - F240GM
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!