Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk

Nincs előttünk akadály!

2020-02-07
Zsolt
15
1552
A Royal Traktor csapatának idén is sikerült ezt bizonyítania, a 2020-as AgroMash kiállításra készülve. Próbára tehetett minket a koncepció, a stand kidolgozása, vagy maga a kivitelezés, a rengeteg váratlan problémával, Mi akkor is álltuk a sarat!

Felköltöztettünk pár gyöngyszemet a kecskeméti telephelyünkről a Hungexpó 3. sátrába. Standunk fénypontjában a 2022.3-as, dupla kerékű MTZ állt, de bemutattuk a Farmtrac traktorjaink zömét, az Agro-Masz, Szamasz, Pomot, Cynkomet termékeit, és lerántottuk a leplet legújabb szerzeményünkről, a Hydromet erdészeti közelítőkocsiról.

Az expón persze hoztuk a formánk, végre leráztuk vállunkról a szervezés terheit és felvettük az igazi arcunk! Többszáz kedves ügyfelünk láttuk el szakmai tanáccsal, ajánlatokkal, vagy épp a szívét melengettük a hideg sátorban egy jó kupica kecskeméti pálinkával!

Az eseményen vendégül láthattuk a legnagyobb gyártóink képviselőit, hogy megpecsételjük jövőbeli közös munkáinkat, így örömmel tudatjuk, a Farmtrac, Samasz, Agro-Masz, Cynkomet márkákat továbbra is egyedülállóan a Royal Traktor importálja hazánkba!

Ezen sikerekben, örömökben és koffeinben gazdag napok után hálát adtunk egymásnak a kemény munkáért, kitartásért, pozitivitásért és a közösen elért célokért! Ezúton szeretnénk minden kedves látogatónak, támogatónak köszönetet mondani, hogy segítettek standunk létrejöttében, és a kiállítás gördülékenységében!

Nem utolsó sorban pedig hálát adunk, hogy vagyunk mi egymásnak, a Royal Traktor csapata! 
Képek

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!