Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00, Szombat 09:00 - 13:00
Fiókom +36 70 445 2017 info@royaltraktor.hu Facebook oldalunk
Eladó traktorok Kecskeméten

Eladó traktorok Kecskeméten

2018-08-15
Adminisztrátor
3327
 Az árukészlet összeállítása során igyekeztünk minden igényt kielégítő kínálatot összehozni, ami megfelel a kisebb gépigényű gazdaságoknak, de ugyanakkor gondoltunk a komolyabb nagyobb teljesítményt igénylő feladatok ellátóira is.
 

MTZ traktorok


 A minszki MTZ hazánk egyik legnépszerűbb traktormárkája. Óriási előnye az MTZ-knek, hogy az olcsósága ellenére kitűnő teljesítménnyel és erővel bír. Külön figyelmet érdemel az élettartama. A motor kevésbé érzékeny a gyatra üzemanyagok miatti problémákra és megfelelő karbantartással, amit akár mi magunk is elvégezhetünk, jelentősen megnövelhető az élettartama. Az MTZ mellett szól hogy legrégebbi tipúsaival például az MTZ 50-essel még ma is találkozhatunk vidéki földeken. Az összefoglaló írásakor a Royal Traktor kínálatában 10 különböző típusú MTZ traktor található nézzük ezekből egy kis összefoglalót.
A BELARUS MTZ 320.4 a legkisebb teljesítményű erőgép. Kisebb gazdaságokhoz ajánlott a hidrosztatikus szervó-kormánnyal és komfortos vezetőfülkével rendelkező típus.
A rangsor másik végén található a 110kW (150LE) teljesítményű monstrum, a BELARUS MTZ 1523.5. Teljesítményének és masszív megjelenésének köszönhetően akár 12 tonnányi szerelvényt is vontathatunk a segítségével.
Persze a két szélsőség között több variációt is találunk, hogy az igényeinknek leginkább megfelelő traktort kapjunk.
A középmezőnyhöz tartozik például a BELARUS MTZ 952.5 ami 70kW-os teljesítményével, 9 tonna vontatható tömegével szintén erőteljesebb munkára fogható.
Természetesen megtalálható nálunk az MTZ népszerű 820-sa típusa is, ami a maga 59kW-jával a legtöbb szőlősgazda igényeit kielégíti.
 

Branson traktorok


Az eladó traktorok másik kategóriáját képezik a Branson kisgépei. A Kukje Machinery motorjaival szerelt munkagépek méltó társak lehetnek például állattartó telepeken. A Branson márka már közel 50 éves múltra tekint vissza. Az 1968-ban bejegyzett Korea Agricultural Machinery 10 év működés után megváltoztatta a nevét Kukje Machinery Co. Ltd-re. A vállalat 2003-ban alapította meg a Branson Tractor-t az egyesült államokban. A Branson márkanév töretlenül terjeszkedik világszerte, legutóbb például egy skót kereskedés nyitotta meg kapuit a nagyközönség felé. A megnyitóval egybekötött bemutatónak közel 200.000 látogatója volt. Az általunk forgalmazott Branson traktor típusok 15-22 kW-os teljesítmény-kategóriáig találhatóak meg.
A Branson 2200-as típusa például a legkisebb teljesítményű általunk forgalmazott munkagép 15,3 kW-jával. A traktor ettől függetlenül kapcsolható összkerékmeghajtással bír. Motorja indirekt befecskendezéses, vízhűtéses 4 ütemű Kukje motor.
A Branson bika gépe a Branson 3100, 22,5 kW-os teljesítménnyel bír, akár 1 tonna felett is vontathat.
 

Kiegészítők


Az eladó traktor kínálatunk folyamatosan bővül, legfrissebb gépeink megtalálhatóak a weboldalon. Amennyiben a nálunk, vagy bárhol máshol vásárolt traktorhoz keres kiegészítőt, tekintse meg a kínálatunkat ebből is. Találhat nálunk grubereket, homlokrakodót, több féle pótkocsit 3-tól egészen 10 tonnáig. Mindezek mellett az Omikron által gyártott ekék, kultivátorok és tárcsák is megtalálhatóak kínálatunkban.
 

Az eladó traktorok finanszírozása


Az eladó traktorok ügyeit és a traktorokkal kapcsolatos információszolgáltatást Kecskeméten végezzük. A traktorok beszerzése nem feltétlenül tartozik az pénzügyileg könnyen megvalósítható feladatok közé, éppen ezért a Royal Traktor ebben is megpróbál minél több segítséget nyújtani. Amennyiben pályázat útján kíván új traktorhoz jutni, támogatjuk önt annak a megvalósításában. Más esetekben pedig a hitel vagy lízing megoldások során is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén keresse bátran kollégánkat, aki segít a megfelelő gép kiválasztásában is.

Ne maradjon le semmiről!

Az alábbi gombra kattintva feliratkozhat hírlevelünkre és tájékoztatni fogjuk aktuális pályázatokról és hírekről!