Üdvözöljük a Royal Traktor Kecskemét honlapján!         +36 70 445 20 17             

Fontos az őszi gyomirtás; mikor és hogyan alkalmazzunk szárbontó készítményt; ne hagyjuk áttelelni a károsítókat !!
 
Fontos az őszi gyomirtás; mikor és hogyan alkalmazzunk szárbontó készítményt; ne hagyjuk áttelelni a károsítókat – az Agroinform.hu szeptemberi szakcikkeinek összefoglalója.
 

Takarmánytermesztés alkalmazkodva az adottságokhoz
Egy merőben új olasz-amerikai takarmánykeverékről lesz szó, amelynek legfőbb előnye a választás szabadsága, azaz a kritikus időjárási-műszaki korlátokhoz való alkalmazkodás lehetősége.

Négyrétű védelem a gabonában
A gabonatermesztésben az utóbbi években végbemenő fajta- és technológiaváltás hatására a minőséget nagy terméssel párosítani képes korszerű intenzív fajtákat és hibrideket egyre kisebb vetőmagnormával és egyre korábban vetik. Ez az ún. intenzív búzatechnológia egyre inkább teret nyert.

 

Bizonyított növényvédelmi hatás, a környezet megóvása mellett
15-re bővült az Európai Unióban jóváhagyott alternatív növényvédelmi hatóanyagok száma. A természetben is megtalálható, egyszerű anyagok növényvédelmi hatását évszázados tapasztalatok igazolják.

Technológiaváltás Legato Trio-val
A gabonák őszi gyomirtása melletti legfőbb érv a tavasszal nehezen irtható nagy széltippan és a tavaszi munkacsúcs csökkentésének igénye volt.A technológia terjedését gátolta a szűk szerválaszték, a viszonylag magasabb költségszint, a hosszabb finanszírozási igény, a csekélyebb mértékű őszi gyomosodás és a már-már "hagyománnyá" vált tavaszi gyomirtás.

Műtrágya egyedi igényre szabva – a sikeres, jövedelmező gazdálkodás a tét!
Napjaink korszerű tápanyagellátásának alappillére, hogy termesztett növényeink igényéhez igazítsuk műtrágyázási technológiánkat. Abban, hogy az adott területen adott növénykultúra számára mi az optimális tápanyag-visszapótlás, érdemes szakember tanácsára hallgatni.

Gépek – gének – termésbiztonság
Minőségi talaj-előkészítés, precíz vetés és megbízható hibridek nélkül nincs hatékony repcetermesztés. A Caussade repcehibridek maximális terméspotenciáljának elérésében is az első lépcső az időben elvégzett, minőségi talaj-előkészítés és a precíz, jól beállított vetőgéppel végzett vetés.

 

Forrás : Agroinform

Kapcsolat

CÍM

6000 Kecskemét, Budai út 137.

EMAIL CÍM

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TELEFONSZÁM

+36 70 445 2017