Üdvözöljük a Royal Traktor Kecskemét honlapján!         +36 70 445 20 17             

Megbízható traktorkereskedőt találni nehéz, de nem lehetetlen.Azt pedig jól tudjuk hogy a bizalom alapja az ismeretség. Éppen ezért ebben az írásban megpróbáljuk kicsit bemutatni üzletünket, hogy bátran fordulhasson hozzánk. Ha igénye támad egy traktor beszerzésére, érdemes jobban megismerkednie kínálatunkkal

 

 Az árukészlet összeállítása során igyekeztünk minden igényt kielégítő kínálatot összehozni, ami megfelel a kisebb gépigényű gazdaságoknak, de ugyanakkor gondoltunk a komolyabb nagyobb teljesítményt igénylő feladatok ellátóira is.

MTZ traktorok

 A minszki MTZ hazánk egyik legnépszerűbb traktormárkája. Óriási előnye az MTZ-knek, hogy az olcsósága ellenére kitűnő teljesítménnyel és erővel bír. Külön figyelmet érdemel az élettartama. A motor kevésbé érzékeny a gyatra üzemanyagok miatti problémákra és megfelelő karbantartással, amit akár mi magunk is elvégezhetünk, jelentősen megnövelhető az élettartama. Az MTZ mellett szól hogy legrégebbi tipúsaival például az MTZ 50-essel még ma is találkozhatunk vidéki földeken. Az összefoglaló írásakor a Royal Traktor kínálatában 10 különböző típusú MTZ traktor található nézzük ezekből egy kis összefoglalót.

  • BELARUS MTZ 320.4 a legkisebb teljesítményű erőgép. Kisebb gazdaságokhoz ajánlott a hidrosztatikus szervó-kormánnyal és komfortos vezetőfülkével rendelkező típus.
  • A rangsor másik végén található a 110kW (150LE) teljesítményű monstrum, a BELARUS MTZ 1523.5. Teljesítményének és masszív megjelenésének köszönhetően akár 12 tonnányi szerelvényt is vontathatunk a segítségével.

Persze a két szélsőség között több variációt is találunk, hogy az igényeinknek leginkább megfelelő traktort kapjunk.

  • A középmezőnyhöz tartozik például a BELARUS MTZ 952.5 ami 70kW-os teljesítményével, 9 tonna vontatható tömegével szintén erőteljesebb munkára fogható.
  • Természetesen megtalálható nálunk az MTZ népszerű 820-sa típusa is, ami a maga 59kW-jával a legtöbb szőlősgazda igényeit kielégíti.


Branson traktorok

Az eladó traktorok másik kategóriáját képezik a Branson kisgépei. A Kukje Machinery motorjaival szerelt munkagépek méltó társak lehetnek például állattartó telepeken. A Branson márka már közel 50 éves múltra tekint vissza. Az 1968-ban bejegyzett Korea Agricultural Machinery 10 év működés után megváltoztatta a nevét Kukje Machinery Co. Ltd-re. A vállalat 2003-ban alapította meg a Branson Tractor-t az egyesült államokban. A Branson márkanév töretlenül terjeszkedik világszerte, legutóbb például egy skót kereskedés nyitotta meg kapuit a nagyközönség felé. A megnyitóval egybekötött bemutatónak közel 200.000 látogatója volt. Az általunk forgalmazott Branson traktor típusok 15-22 kW-os teljesítmény-kategóriáig találhatóak meg.

  • A Branson 2200-as típusa például a legkisebb teljesítményű általunk forgalmazott munkagép 15,3 kW-jával. A traktor ettől függetlenül kapcsolható összkerékmeghajtással bír. Motorja indirekt befecskendezéses, vízhűtéses 4 ütemű Kukje motor.
  • A Branson bika gépe a Branson 3100, 22,5 kW-os teljesítménnyel bír, akár 1 tonna felett is vontathat.

Kiegészítők

Az eladó traktor kínálatunk folyamatosan bővül, legfrissebb gépeink megtalálhatóak a weboldalon. Amennyiben a nálunk, vagy bárhol máshol vásárolt traktorhoz keres kiegészítőt, tekintse meg a kínálatunkat ebből is. Találhat nálunk grubereket, homlokrakodót, több féle pótkocsit 3-tól egészen 10 tonnáig. Mindezek mellett az Omikron által gyártott ekék, kultivátorok és tárcsák is megtalálhatóak kínálatunkban.

Az eladó traktorok finanszírozása

Az eladó traktorok ügyeit és a traktorokkal kapcsolatos információszolgáltatást Kecskeméten végezzük. A traktorok beszerzése nem feltétlenül tartozik az pénzügyileg könnyen megvalósítható feladatok közé, éppen ezért a Royal Traktor ebben is megpróbál minél több segítséget nyújtani. Amennyiben pályázat útján kíván új traktorhoz jutni, támogatjuk önt annak a megvalósításában. Más esetekben pedig a hitel vagy lízing megoldások során is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén keresse bátran kollégánkat, aki segít a megfelelő gép kiválasztásában is.

Kapcsolat

CÍM

6000 Kecskemét, Budai út 137.

EMAIL CÍM

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TELEFONSZÁM

+36 70 445 2017